Custom културата завладява Турция

Custom културата завладява Турция

Къстъм модифицирането, конструирането и изработка на мотоциклети завладява все повече майстори на дизайна по света. Дори в съседна Турция вече от 6 години могат да се гордеят със студио за ръчно изработени мотоциклети.

Компанията се нарича TT Custom Choppers. За малкото си години отдадени на създаване на уникални поръчкови мотори, TT могат да изложат завидните 40 модела. Това прави завидните над 6 завършени мотора на година. Освен с изработката на мотоциклети, TT Custom Choppers отделят голямо внимание и на аксесоарите, които биха подхождали на една неповторима машина. Компанията е една от най-големите износители на къстъм части и аксесоари за Турция и Европа.

Основната политика на TT Custom Choppers е „Независимо какво шаси изберете, довършете го във ваш стил. Просто това е Вашият мотор!”

Ето какво казват от TT Custom Choppers за себе си:

„Животът отминава прекалено бързо… Можеш ли да го догониш? Много лесно може да различиш мотоциклет с подписа на TT Custom Choppers само като го гледаш. Балансът, позата… Вид, който предполага, че собственикът е прекарал хиляди часове в работа, а всъщност машината тъкмо излиза от шоурума на TT Custom Choppers. Всичко това се дължи на нашето желание да направим карането ти по-добро, усещането малко по-вълнуващо и пътуването малко по-безопасно с мотоциклет конструиран в перфектна хармония. Неограничени възможности за къстъмизиране на мотора – 6-степенна скоростна кутия, последно поколение шаси, моноблок спирачни системи опаковани в традиционния TT Custom Choppers стил. С гордост ти представяме КЪСТЪМЪТ!”

Всички къстъм мотоциклети на TT Custom Choppers са шосейно легални, тъй като са преминали едногодишните тестове според европейските директиви. Освен това компанията притежава всички необходими лицензи и разрешителни за дейността си.

Искрено се надяваме в най-скоро време да видим и първите изцяло легални къстъм студиа и в България. Със сигурност ние имаме много повече талант и изобретателност, за да създаваме едни от най-красивите къстъм мотоциклети.

Вижте галерията с ръчно изработени мотоциклети TT Custom Choppers ТУК

Сходни публикации

title="Мотори от бъдещето"
Мотори от бъдещето
Световните шампиони в фриистайл надпревара за най-добър къстъм мотор
Секси позиране върху къстъм мотоциклет
Среща с Honda Fury 2010
Vilner барна Suzuki B King
Hand made моторите- скъпи, но гъзарски
Новият хит: цветен карбон
Черната вдовица на Steampunk ще подпали улиците
Луминисцентна боя обра овациите на Daytona Bike Week 2013


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*