Новият хит: цветен карбон

Новият хит: цветен карбон

Помните ли, когато през 90-те години, карбонът за пръв път стана хит? Преди 15 години, манията за карбон (и неговата имитация) започна да покрива капаци, протектори и като цяло всичко, което можеше да се изработи от карбон. При това беше доста трудно за притежаване от финансова гледна точка. В интерес на истината, важно е да отбележим, че се достигна повратната точка, когато „Ооооо, изглежда скъпо и екзотично” премина в „Ооо, пак карбон, колко изтъркано! Дайте ми хрома!”

Сега обаче, Prodrive (компанията зад доста състезателни автомобили и мотоциклети) създаде нов процес, който придава цвят на карбона, което придава оригинален стил.

Комапнията казва: „Европейските производители на луксозни автомобили” вече са нахапали въдицата и са доста ентусиазирани да вкарат в интериора и екстериора си подобни цветно-карбонови елементи.

Ще се изненадаме, ако не видим тази нова технология по няколко къстъм мотоциклета до края на годината. Със сигурност няма да чакаме много, преди да видим производители на ауспуси и капаци да чукат на вратата на Prodrive.

Вие бихте ли искали цветен карбон?

Сходни публикации

title="Vilner барна Suzuki B King"
Vilner барна Suzuki B King
Hand made моторите- скъпи, но гъзарски
Черната вдовица на Steampunk ще подпали улиците
Луминисцентна боя обра овациите на Daytona Bike Week 2013
Златен мотор за книгата на „Гинес“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*