Hand made моторите- скъпи, но гъзарски

Hand made моторите- скъпи, но гъзарски

Много, адски много кинти трябва да броят маниаците, които искат уникален, ръчно тунингован мотор. Много, но си струва. Hand made машините са супер скъпи, но свръх гъзарски, коментираха братя на вятъра на откриването на мото изложението в Пловдив. Десет модифицирани на ръка зверове са изложени в палата 6. Все едно сме в рокерския Лувър, кръстиха се пред колекцията двуколки на  „художника” Богдан Караджов и студиото му Скорпио запалени моторджии. Сръчкото е превърнал масови машини в индивидуални безценни произведения на изкуството. „Всеки детайл от моторите е направен ръчно, със скъпи материали и без никакъв компромис от моя страна“, коментира Богдан.

Погледите на зяпачите бяха приковани в личния му мотор, чиято задна гума вероятно ще пасне на трактор. За да извае шедьовъра си, Богдан се е потил върху „платното” точно девет месеца. Това е Хонда, но сега е уникат. Гарантирам, че на планетата няма друг такъв мотор, обясни Караджов. Само двигателят на чудовището е оригинал.

Всичко е преправено, натъкмено и нагласено според вкуса на „създателя”. Има мотори, които правим частично. „Клиентите идват при нас за пипане на някои детайл. Дават идеи, ние им помагаме“, обяснява пластичният хирург на двуколките. Тунингът отнема между 3 седмици и 6 месеца, зависи от операцията. Скъпо, страшно скъпо хоби. Но феновете не пестят пари. Инвестират с усмивка.

Сходни публикации

title="Vilner барна Suzuki B King"
Vilner барна Suzuki B King
Новият хит: цветен карбон
Черната вдовица на Steampunk ще подпали улиците
Луминисцентна боя обра овациите на Daytona Bike Week 2013
Златен мотор за книгата на „Гинес“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*