Мисия

Нашата мисия е да обединим на едно място колкото се може повече информация, полезна за мото обществото. Целта ни е да Ви предоставим гъвкава система с различни компоненти – от дестинации за отдих и пътуване до видове екипировка, марки и модели мотоциклети и каквото още Ви хрумне, свързано с двуколесните. Порталът, който създадохме се състои от три сайта: moto.bg, mototours.bg и motozone.bg, обединени от една идея – да бъдат от полза на мотористите и особено на начинаещите. Нашето желание е да спомогнем за сплотяването на мото обществото в България.

 

Екипът ни ще отдели необходимото време, за да се запознае с Вашите конкретни нужди. На базата на задълбочените ни познания и дългосрочният ни опит в областа, ние се стремим към постоянно повишаване на качеството на предлаганите услуги. Целта ни е да бъдем в крак с новаторската конкурентна среда, да ви осигурим едно незабравимо преживяване, както и да бъдем максимално полезни. Постоянният контакт, базиран на бързодостъпен комуникационен подход е постоянен наш приоритет, както за вътрешната ни организационна структура, така и във взаимоотношенията с Вас нашите партньори.

 

На коректността Ви ще отговорим с подобрени условия при всяко следващо посещение на сайтовете. Тъй като работим за идеята, но не сме алтруисти, за да ползвате услугите на страниците, ще трябва да се регистрирате.


НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:


Широк спектър от услуги


Доказана система за управление на качеството


Гъвкав подход при реализирането на разнообразни задачи и новаторски идеи


Допълнителни услуги


Любезно и леснодостъпно обслужване


Осигуряване на материали от източници от цял свят и България


Много и коректни партньориКоментарите са забранени.