Hell’s Angels MC и полицията на Италия с щандове на EICMA 2011

Hell’s Angels MC и полицията на Италия с щандове на EICMA 2011

Точно в двата противоположни края на мотоциклетното изложение EICMA можем да видим щандове на мото клуб Hell’s Angels MC и полицейските служби на Милано.

Добре познатите на мотористите „Ангели” са известни с незаконните си дейности свързани с наркотици, трафик на жени и оръжия. На своя щанд разположен в зала 2, като декор, Hell’s Angels MC бяха разположили военни кутии за боеприпаси. Чаптърът на мото клуба в Милано основно продаваше съпорт облекла и аксесоари (тениски, пръстени и значки) с надписи „81” и „Support your local red and white”. Успяхме да видим и представители на други чатъпри на клуба от Италия, както и членове на други мото клубове, които явно бяха отишли да уважат и/или да провеждат срещи със световния мото клуб.

Точно в противоположният край на изложението, а по-точно в зала 22 е разположен щанда на полицейските служби на Италия. Там, служителите на реда са изложили служебните си автомобили и мотоциклети. Представителите на службата не отказват пояснение на всеки заинтересован за дейностите и способите на полицаите. Освен да се възхищава на респектиращия вид на италианските полицаи , всеки отбил се на щанда получава и дрегер за еднократна употреба като символичен подарък.

Във всичките дни не успяхме да видим членове на Hell’s Angels в палата 22, нито пък представители на официалните италиански власти в зала 2. Може би прикритото 5 дневено примирие е за добро и за двете страни?

Сходни публикации

title="2013 EICMA: Honda представи 13 нови и ъпгрейдвани мотоциклети"
2013 EICMA: Honda представи 13 нови и ъпгрейдвани мотоциклети
EICMA 2013: Премиерите в Милано
Официално: Юбилейният мотор BMW R 1200 NineT (+видео)
EICMA 2013 – Мотоциклетистите са се променили
EICMA-2012: Урал се появи в Милано


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*