KTM на EICMA 2011

KTM на EICMA 2011

KTM представи няколко елънуващи нови модели мотоциклети на мото салона EICMA 2011. Верни на призванието си да конструират машини за върховно изживяване от карането, австрийската компания представи моторите KTM Duke 200, Duke 690, Freeride E и Freeride 350.

KTM се представи с голям щанд в запазеното орнажево, където мотоциклетите бяха подредени удобно, така че всеки да може да се качи на тях и да изпита динамиката и дизайна на машините. За да запълни по-успешно празното пространство или за по-голям комфорт на посетителите, компанията бе разположила моторите сии на достатъчно голямо разстояние един от друг. Независимо от причината, на щанда на KTM рядко може да се усети наплива на мото фенове и цареше удивително спокойствие. За сравнение, на щандовете на по-големите мотоциклетни производители е нужно да се чака около 5 мин., за да се качим върху мотоциклет.

От няколко месеца KTM работят по популизирането на новите си модели като наблягат над иновациите в динамиката и окачването на моторите, за да дадат прекрасно изживяване на мотористите. Основно компанията се стреми да привлече вниманието на младите мотористи. Именно за това, KTM имаха свой полигон в зоната на MotoLive, където професионален стънтър направи свояа демонстрация с KTM Duke 200. След това всеки желаещ имаше възможност да се запише за тест драйв на машините на австрийската компания.

С две думи може да заключим, че щандът на KTM бе достатъчно забележим и предлагаше голяма гама мотоциклети за всички вкусове на спортните фенове.

Вижте пълната снимкова галерия от щанда на KTM на EICMA 2011 ТУК

Сходни публикации

title="Ducati EXPO 2015 в България"
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*