EICMA 2013 – Мотоциклетистите са се променили

EICMA 2013 – Мотоциклетистите са се променили

„Motorcyclists have changed“ или „Мотоциклетистите са се променили“ е мотото на 71-ото Международно мотоциклетно изложение EICMA, което ще се състои от 5 до 10 ноември (5 и 6 ноември за медии и търговци) тази година в Милано. Това е най-голямото и важно изложение за превозни средства на две колела в света.

Изображението е класическа иконография, мощно и зашеметяващо, а в същото време деликатен и директен. Изборът на жена в мотоциклетен екип е продиктувано от много съображения. На първо място жените използват двуколесни моторни превозни средства и са неразделна част от мотоциклетния свят. На второ място е желанието да се предаде спокойна връзка с моторите – безопасност, чувство за отговорност, съзнание и внимание. Това са стълбовете, на които се основава снимката.

Присъствието на детето  също има двуяк смисъл. В днешно време мотоциклетистите са хора, които са в състояние да поемат отговорност на пътя. От друга страна детето символизира намерението да се привлекат много младежи чрез проекти и конкретни действия, които да попаднат в обхвата за насърчаване на мотоциклетната култура.

Като цяло изображението умишлено включва елементи и аксесоари, които са по най-новите модни тенденции. На безопасността е отредено централно място с подходящо облекло, което не пренебрегва чара и индивидуалността.

източник: motoclub.bg

Сходни публикации

title="2013 EICMA: Honda представи 13 нови и ъпгрейдвани мотоциклети"
2013 EICMA: Honda представи 13 нови и ъпгрейдвани мотоциклети
EICMA 2013: Премиерите в Милано
Официално: Юбилейният мотор BMW R 1200 NineT (+видео)
EICMA-2012: Урал се появи в Милано
EICMA-2012: Много новости и премиери в света на моторите


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*