Ducati на EICMA 2011

Ducati на EICMA 2011

Ако има нагрда за най-посещаван щанд на EICMA 2011, то със сигурност първто място ще отиде при Ducati. Макар да не е единствената италианска марка с огромен щанд на изложението, посетителите отдават най-голямо внимание на червените дяволи от Ducati.

Причината за това е ясна – след като световния шампион в MotoGP премина в отбора на Ducati, италианците полудяха и всячески се опитват да покажат своята благодарност, преданост и любов към родните си съкровища.

Мотоциклетите на Ducati бяха подредени по модификации- т.е. моделът Ducati Diavel бе представен от 4 машини в различни модификации – „Червената магия”, „Душата на дявола”, „Карбонови детайли” и „Вдъхновен от AMG”. Като че ли почти няма модел на Ducati, който да няма модификации за 2012 година. Италианците през цялата година се стараха и постоянно съобщаваха за промени по свои модели и ето, че усилията им вече дават резултат.

На щанда на Ducati се вижда и изложбеният мотоциклет на Валентино Роси. На пръв поглед машината изглежда малка, но след като се вгледаме внимателно в детайлите виждаме, че това чудовище наистина може да бъде мотоциклетът на шампиона.

Спойлерите на различни състезатели с „чудовището“ Ducati Monster висяха по стените, най-оличаващи сред които са тези на Роси и Ники Хейдън. Състезателният дух се допълва и от изложеният мотор-победител в Световния супербайк щампионат.

Вижте пълната галерия на Ducati от EICMA 2011 ТУК

Сходни публикации

title="EICMA 2012: Ducati показа Hyperstrada и други новости"
EICMA 2012: Ducati показа Hyperstrada и други новости
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*