Metzeler отпразнува 150 години

Metzeler отпразнува 150 години

В петък немците от Metzeler отпразнуваха своята 150-годишнина. С шумно парти, продължило до ранни зори, бе отбелязан рождения ден на компанията. Почетни гости бяха Гари Джонсън – шампион в международните ТТ (Tourist trophy) състезания, провеждани на остров Ман и легендата на BSB (British Superbike) сериите Джош Брукс. Te споделиха някои интересни факти от „кухнята” на тазгодишното ТТ (Tourist trophy) състезание.

Като част от празненствата по случай тяхната годишнина, за тура на остров Ман през тази година от Metzeler са решили да  издигнат напълно оборудван къмпинг, намиращ се в района на състезанието. Те обещават безплатен престой за всички мотоциклетисти, които пристигнат с мотоциклети, оборудвани с гуми Metzeler.

В селцето на Metzeler, позиционирано в Националния спортен център в столицата Дъглас, ще могат безплатно да отседнат около 300 души, като къмпингът е напълно оборудван с палатки с места за спане, душове, сейфове за лични вещи, безжичен интернет и места за зареждане на ел. уреди. Организаторите са се погрижили и за забавлението на гостуващите с безплатно парти на 7 юни с участието на AC/DC трубют банда в театралния комплекс в столицата Villa Marina.

Продуктовият мениджър на Metzeler споделя: „Бихме искали с тези събития, които ни сближават с мотористите и тур като Tourist trophy остро Ман, и други мото състезания, да позволят на хората да излязат на пътя, да отидат на къмпинг, да изживеят пълната емоция на този спорт…Те имат философия, която смятаме, че Metzeler споделя и поради тази причина искаме да бъдем част от тях.“

Ако това ви заинтригува и идеята за едно прекрасно лятно пътешествие с вашия мотоциклет ви се струва добра, резервации за къмпинга може да направите на адрес http://roadracing.metzeler.com/en/reach-the-legend/

Сходни публикации

title="Как от мотоциклетни гуми се правят маси"
Как от мотоциклетни гуми се правят маси
Макс Биджи тества гуми военен самолетоносач (ВИДЕО)
Dunlop Motorsport тестват проследяващи чипове
Мото гуми без въздух?
Всичко, което трябва да знаем за мотоциклетните гуми


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*