Макс Биджи тества гуми военен самолетоносач (ВИДЕО)

Макс Биджи тества гуми военен самолетоносач (ВИДЕО)

Pirelli със сигурност знаят как да правят впечатление. Дали има по-драматичен начин да тестваш способността за спиране на новия модел спортна гума Angel GT от този на палубата на военен самолетоносач? В крайна сметка, тази палуба с дължина от 440 метра е пригодена да издържа изтребители с тегло 13-14 000 килограма, които трябва да спрат от 240 км/ч до 0 за секунди. Със сигурност това разстояние би трябвало да е достатъчно за Kawasaki Ninja 1000, за да спре, движейки се само със 100 км/ч.

Точно това са решили да направят от Pirelli, представяйки за първи път пред журналисти Angel GT на самолетоносач на италианския военноморски флот, закотвен в средиземноморската база Marina Militare в град Таранто. И като допълнение за още по-силно впечатление на журналистите, Pirelli са наели наскоро приключилия своята състезателна кариера Макс Биаджи.

Както може да видите във видеото, Биаджи ускорява управлявания от него Kawasaki Ninja 1000 до скорост от 100 км/ч на 440-метровата писта на палубата, която бива обилно залята с вода.

Сходни публикации

title="MotoGP: Чудовищна битка в Аржентина! Валентино Роси с втора победа!"
MotoGP: Чудовищна битка в Аржентина! Валентино Роси с втора победа!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*