Zero Engineering представя Samurai Chopper Type 9

Zero Engineering представя Samurai Chopper Type 9

Компанията Zero Engineering е добре позната в средите на къстъм мотоциклетите и следователно очакванията са доста големи, веднага щом излезе нов модел. Zero е и компанията, която прави Samurai Chopper, създавайки му репутация и престиж на несравнимо качество и ретро стил. Така че, ако търсите нещо наистина ново, това е точното място.

Това е и причината, че на пръв поглед, изцяло новия Type 9, може на някои да изглежда като стар мотор, което не задължително е нещо лошо, но ако се вгледаме отблизо в огромната предна вилка например, или в задните светлини, ще разберем, че това са съвременни интерпретации на типичния американски стил от 40-те и 50-те години!

Не позволявайте външния вид да ви подведе, тъй като в Samurai Chopper Type 9 са вложени много модерни технологии. Най-удивителната може би е изцяло новото шаси, характеризиращо се с четворно свързване на задното окачване, което е отнело две години до пълното му развитие. Също както всички мотоциклети на Zero Engineering, Type 9 получава специално внимание, съобразено с изисканията на бъдещия си собственик за боя и дори какви болтчета да бъдат използвани.

Сходни публикации

title="Vilner барна Suzuki B King"
Vilner барна Suzuki B King
Hand made моторите- скъпи, но гъзарски
Новият хит: цветен карбон
Черната вдовица на Steampunk ще подпали улиците
Луминисцентна боя обра овациите на Daytona Bike Week 2013


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*