Видео: Поставка за мотоциклети Envy

Видео: Поставка за мотоциклети Envy

Краят на мото сезона наближава, а с него идва и времето за зазимяване на любимите ни машини. Много от нас са се сблъсквали с проблем при намирането на удачна стойка за зазимяване на мотора си, което е водело до търсенето на какви ли не варианти.

От фирма Envy, обаче, излизат с едно много елегантно и практично решение на проблемите на всички, чиито мотоциклети нямат централна стойка или се нуждаят от повоче удобство и възможност за местене на байка докато е паркиран.

Както можем да видим от видеото, стойката е изключително удобна и лесна за ползване, дори и от жена. Моторът се повдига на специално едноточково рамо, като самото повдигане става лестно посредством лоста от задната страна на стойката. Максималният товар, който можем да повдигнем с нея е 500 килограма, а вече след като е във въздуха мотоциклетът е в изключително удобна позиция за извършването на профилактика или някакъв вид ремонт. Освен всички тези неща, стойката на Envy е и перфектно решения за зазимяване, защото поставен на нея моторът е изцяло във въздуха, освобождавайки окачването от всякакво напрежение от тежестта на байка.

В самото видео, освен стойката и принципа й на работа, може да видите и красивите момичета, които я презентират. С един куршум два заека. 🙂

Сходни публикации

title="Комплект за ремонт на мотоциклетни гуми вече в магазина на MOTO.BG"
Комплект за ремонт на мотоциклетни гуми вече в магазина на MOTO.BG
Лек и удобен протектор OJ Scudo Evolution
Официалните аксесоари за Suzuki GSX-R
Комплект за ремонт на мотоциклетни гуми вече в магазина на MOTO.BG
Лек и удобен протектор OJ Scudo Evolution
Официалните аксесоари за Suzuki GSX-R


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*