Лек и удобен протектор OJ Scudo Evolution

Лек и удобен протектор OJ Scudo Evolution

Мото екипировката е най-важната част от едно каране на мотор. Независимо от това колко умел моторист си, колкото по-добра е защитата ти, толкова по-дълго ще се наслаждаваш да изживяването и свободата.

Каската, якето, ръкавиците – тази част от екипировката е ясна на всички, но малко са мотористите, който карат с костенурка или гръбен протектор. Често в самото яке има вградена подобна защита, но това е само много тънък слой пяна, която няма да те предпази от сериозни наранявания. Именно за това е нужен допълнителен протектор, тъй като гръбнакът лесно се деформира и то безвъзвратно.

Представяме ви OJ Scudo Evolution. Изработен е от лек и здрав материал, което гарантира за удобството ви по време на каране. OJ Scudo Evolution има дишаща подплата, която може да се сваля и пере. Предпазва гърба по цялото продължение на грбначния стълб, чак до опашката. Допълнителният колан на кръста пък предпазва бъбреците от изстиване. Голяма част от проблемите в кръста, бъбреците и особено с гръбнака в ниската си част, се дължат именно на това. Закопчава се с велкро.

Гръбният протектор притежава сертификат по СЕ стандартизацията.

Може да видите OJ Scudo Evolution в нашия онлайн магазин.

Сходни публикации

title="Комплект за ремонт на мотоциклетни гуми вече в магазина на MOTO.BG"
Комплект за ремонт на мотоциклетни гуми вече в магазина на MOTO.BG
Видео: Поставка за мотоциклети Envy
MotoGP откри официалния си онлайн магазин за фенове
Официалните аксесоари за Suzuki GSX-R


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*