SX гамата на КТМ за 2012 г.

SX гамата на КТМ за 2012 г.

На бял свят се появиха новите модели мотоциклети на KTM – SX и SX-F за 2012 година. За сега техническите данни не са съвсем ясни, но ще ви подшушнем малко вътрешна информация. Цялата мотокрос гама на КТМ за 2012 година ще бъде със свързано задно окачване, което според специалистите, ще направи моторите на компанията много по-конкурентни в сравнение с агресивните японски машини. Цяката SX гама, включваща моторите 125SX, 150SX и 250SX ще получи ново окачване.

250 кубиковият модел ще получи и нова, хром-молибденова рама и модифицирана алуминиева WP вилка. Цената на мотора KTM 250SX се очаква да бъде около €7,600. Моделът 250SX-F пък ще струва малко повече – €8,200, като за 2012 получава подобрения по шасито и избирателно електронно запалване, което може да се изключи като при 350SX-F. Мотоциклетът КТМ 450SX-F все още е с карбуратор, но получава електрическо запалване. Към всички новости, няма как да не включим и аксесоарите от КТМ каталога.

Докато чакаме да получим официалните данни, ви предлагаме да разгледаме и прекрасните снимки на новите мотокрос модели, които за пореден път доказват, че КТМ е на върха (поне в снимките).

Разгледайте мотоциклетите в обновената SX гама на KTM в ГАЛЕРИЯТА ни.

Сходни публикации

title="Бъди мото мачо, но хитро"
Бъди мото мачо, но хитро
Да подкрепим Стоян Рашков
MV Agusta Brutale 800 Dragster
10 банди забиват мото-рок феста Побит камък
Поморие посреща Европа с мотокрос върху пясък


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*