Нов, 900 кубиков двигател от Husqvarna

Нов, 900 кубиков двигател от Husqvarna

Husqvarna разработи нов двигател с работен обем от 900 куб.см, с който възнамерява да оборудва нови мотоциклети в клас „Шосейни”. Ако компанията се справи добре с всички технически характеристики, очакваме да видим някои сериозни попълнения на пазара. От видеото по-долу разбираме, че новият 900 кубиков двигател на Husqvarna е двуцилиндров и е „най-мощният двигател”, който марката е произвеждала до сега. Когато добавим към това, че Husqvarna е специалист на тема офроуд традиции, може сами да се досетим, че новите мотори ще бъдат леки, маневрени и забавни за каране, а това със сигурност привлича вниманието!

Подкрепени от експертизата и инвестицията на BMW, няма причина новите шосейни мотоциклети на компанията, посветени на мощността и забавлението, да не успеят да привлекат нови фенове. Да се намери нова пазарна ниша обаче няма да бъде лесна задача, но имайки предвид, че BMW е зад гърба на Husqvarna, може да не се съмняваме в успеха на начинанието.

Що се отнася до технологията, новият 900 кубиков двигател на Husqvarna е базиран на този от модела на BMW – F800R, като разбира се е модифициран, за да получи повече мощност и спортен характер. Самият мотор изглежда доста добре разработен на този етап и нямаме търпение да видим целия пакет, който ще получим накрая.

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*