10 банди забиват мото-рок феста Побит камък

10 банди забиват мото-рок феста Побит камък

Броени дни остават до началото на мото-рок феста, организиран от Калашниците-МСС от Нови хан в Побит камък. Датите са от 5 до 7 юли.

Стана ясно, че групите, които ще свирят в двата дни вече са 10. Освен това момчетата на Краси Атанасов подготвят огнено шоу, ще има студио за бодиарт, а компютърните маниаци ще са доволни от  безплатен wifi интернет.

Както вече нееднократно писахме, на този събор и мото рок фест има традиция да са благотворителни. Сега ще се събират средства за малкия 9-годишен Петър Узунски от гара Елин Пелин, който е с диагноза детска церебрална парализа. Пепи се нуждае от оротези, специално изработени за него в Германия, за да може да проходи нормално. Освен това, със събраните средства ще се покрият и част от разходите за рехабилитация на детето в клиника в България.

От мотоклуба вече са готови да посрещнат гостите си. Паркът „Побит камък“ е обновен, има прекрасна зелена поляна, сцена, беседки, пейки и маси за пикник. Тази година Калашниците МСС, макар и да са млад клуб, имат идеята благотворителния мото-рок фестивал „Побит камък – 2013” да бъде още по-мащабен и много повече посетители, мотоциклетисти и почитатели на рока.

За да не скучаят феновете, ще има парад до град Елин Пелин с поднасяне на венци на паметника на писателя, игри с награден фонд, забавления… За ледената бира, която ще се лее и вкусните мезета на скарите, няма да говорим, а ще ги опитаме.

Хайде, на моторите и газ! Да тръгваме към Побит камък.

10 банди забиват мото-рок феста Побит камък 01

източник: motoclub.bg

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Мотори борци, самбисти и джудисти


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*