Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!

Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!

YAMAHA BULGARIA и MOTO.BG органзират за пръв път тест райд на мотоциклети на писта. Отменете всичките си планове, защото на 30 и 31 май 2015 г., на писта „Долна Митрополия”, до Плевен, феновете на Yamaha байковете ще имат възможността, напълно безплатно, да подложат на тест най-новите машини на японската марка. Бисерът в короната ще бъде наблъсканата с технологии от MotoGP Yamaha R1.

Освен най-атрактивната R1-ца, за тест райд, организаторите ще предоставят и XTZ 1200 SUPER TENERE, новият MT-09 TRACER, MT-09, както и XV950. Привържениците на скутери пък ще имат възможност да тестват моделите DELIGHT, TRICITY (скутер тип триколка) и CRYPTON 110.

Препоръваме на желаещите да направят тест райд, да се запишат предварително, за да са сигурни, че ще редът им ще бъде запазен. Записването вече стартира.

За да се запишете, е необходимо да изпратите имейл на адрес WER1@YAMAHA-MOTOR.BG с попълнена форма за тест райд, която може да намерите на Facebook страницата на YAMAHA! След това екипът на Yamaha Bulgaria ще се свърже с вас, за да се уточни най-удобният  свободен час.

Не забравяйте да носите екипировка, а за онези, които искат да изпробват R1, е необходимо да бъдат екипирани с кожен екип (цял или в две части).

Събитието е насочено към подобряване на безопасността на пътя – това е и една от причините тест драйв-а да се проведе на писта. Супербайк състезателят Петър Петров и екипът на Yamaha Bulgaria, ще изнесат лекции и демонстрации за безопасно каране, както и ще обърнат специално внимание на някои малко обсъждани детайли при ежедневното каране на мотоциклет.

Повече информация за събитието ще намерите на официалната Facebook страница на Yamaha Bulgaria.

Сходни публикации

title="Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015"
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Марк Кома пръв при моторите на Дакар


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*