Съпорт на концерта на Blind Guardian са The A.X.E. Project

Съпорт на концерта на Blind Guardian са The A.X.E. Project

Оригиналната българска група, съчетаваща в стила си оперни и готик метъл влияния беше избрана да подгрее публиката за концерта на Blind Guardian на 30 Април.

The A.X.E. Project, чийто нов албум „Stories from a Lost Realm – Part One” е на пазара от началото на 2011 и получава страхотен отзвук от феновете, ще запишат целия сет по време на концерта, за да бъде официално издаден на DVD по-късно през годината.

Blind Guardian пристигат за своя втори концерт в София, по покана на Most of Evil на обяд на 30 Април, Събота. Той е част от турнето им „Sacred Worlds and Songs Divine Europe 2011”, посветено на актуалния им албум „At the Edge of Time”, което ще продължи чак до края на годината.

Групата ще свири близо 2 часа за своята вярна българска публика, която още помни отличното й представяне от двете предишни гостувания в София през 2007 и Каварна 2010 година. Те пътуват с внушително звуково и светлинно оборудване и собствен технически екип, което гарантира незабравим шоу-спектакъл за феновете.

Събитието ще протече със следния график:
19:00 – отваряне на вратите
20:00 – The A.X.E. Project
21:15 – Blind Guardian

Влизането в залата ще се извършва при стриктна охрана и чек-контрол на билетите, за което разчитаме на съдействието и цивилизованото отношение на посетителите.

Всички фенове на истинската музика ще могат да видят снимки от шоу-спектакъла на Bluind Guardian в новата секция „Концерти“ в галерията на MOTO BG.

Сходни публикации

title="Билетите за концерта на Sodom са пред изчерпване"
Билетите за концерта на Sodom са пред изчерпване
Промо видео на мотоциклета Suzuki GSX-R 1000 за 2012 година
Класически мотоциклети от Втората световна война – изгубени в морето
Свободата, моторът и пътят в едно!
Benelli чества 100 годишнината си с европейски мото рън


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*