Градовете блокирани от четвърти национален протест срещу горивата

Градовете блокирани от четвърти национален протест срещу горивата

Днес в няколко града в страната ще се проведе четвъртият национален протест срещу високите цени на горивата, организиран от сдружението с нестопанска цел СИЛА. Този път от организацията решиха да протестират в делничен ден, като шествието ще се движи с ниска скорост по централните софийски улици, а пешеходци ще пресичат бавно на разрешените места.

Протести ще има и в останалите големи градове в страната, като на места те ще започнат още в 11 часа. Градовете са София, Пловдив, Бургас, Русе, Шумен, Разград, Търговище, Ловеч, Плевен, Ботевград, Враца.

Протестът в София ще започне в 15 часа, когато участниците ще се съберат на 4 сборни пункта – паркингите на Метро в „Люлин“ и „Младост“, пред Националния исторически музей и паркинга на магазин „Баумакс“.

30 минути по-късно автомобилните колони ще потеглят по Цариградско шосе, Ботевградско шосе, бул. Сливница и бул. Цар Борис Трети, като сборният пункт ще бъде пред паркинга на храм-паметника „Св. Александър Невски“.

Там протестиращите отново ще поставят исканията си за цена на литър бензин до 2 лева и пълна прозрачност при формирането на цените на горивата у нас.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия
Мото протест „Без камиони през почивните дни“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*