Билетите за концерта на Sodom са пред изчерпване

Билетите за концерта на Sodom са пред изчерпване

Билетите за фестивала Most of Evil Winter Fest 2011 вече са на изчерпване. След пълната им разпродажба допълнително количество, извън обявеното, няма да бъде пускано, поради условията на зала Юбилейна и невъзможността на помещението да поеме повече от 800 души. Не са предвидени и допълнителни количества за продажба в залата, в деня на концертите.

Sodom пристигат в София още на 2-ри декември вечерта, когато по същото време в зала Юбилейна мощно ще забиват групите от първия ден на феста Gorgoroth, Vader, Valkyrja и Eufobia.

Доайените на немския траш-метъл имат своя програма, която включва посещението на клубове със здрава музика в столицата и лични срещи с техни фенове и приятели от България.

В други новини, българите от Eufobia, които официално са част от “The Signs of Hell Tour 2011″ и забиват по сцените на Европа в компанията на великите екстремни банди Gorgoroth, Vader и Valkyrja, съобщават, че турнето преминава много успешно и се радват на същия интерес и внимание от страна на феновете, както и самите „звезди”. Те ще имат възможност да защитят реномето си и пред родна публика, на 2-ри Декември, Петък, когато ще открият Most of Evil Winter Fest 2011.

Сходни публикации

title="Каварна Рок Фест 2011 - галерия"
Каварна Рок Фест 2011 – галерия
Мега концертът Sofia Rocks 2011 в снимки
Спечели покна от MOTO BG за концерта на Kansas в София
„(О)MEGA” концерт без музика в НДК
Легендата Joe Cocker със специална програма за българските си фенове


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*