Пускат промобилети за концерта на Юрая Хийп във В. Търново

Пускат промобилети за концерта на Юрая Хийп във В. Търново

Промоционални билети за концерта на „Юрая Хийп“ на цена от 20 лв. пускат в продажба от днес организаторите на Мото рок феста във Велико Търново. Мото клуб „Олд Бастардс“ предоставя 1000 промобилета за най-запалените почитатели на легендарната рок група, която ще забие във В. Търново на 17 август, заедно с оригиналния си вокалист Джон Лоутън. Евтините билети се продават от днес следобед в Туристическия информационен център във В. Търново и в бирария Сити Пъб.

„Юрая Хийп“ ще пристигнат от Англия специално за търновския мото рок фест, който ще се проведе от 15 до 18 август край паметника на Асеневци. Титуляр на английската банда от 1986 година досега е Бърни Шоу. Джон Лоутън е бил фронтмен на групата в периода 1976 – 1979 г. Заедно се събират много рядко, така че феновете им ще имат уникалната възможност да ги видят заедно на една сцена във В. Търново. Групата ще изпълни култови хитове и предимно парчета от 70-те години.

Световноизвестната хардрок банда е първата, гостувала в България по време на комунистическия режим. Това става през август 1988 г., когато „Юрая Хийп“ изнасят около 25 концерта в най-големите български градове, включително и във В. Търново.

Тазгодишното издание на мото рок феста край Асеневци ще се проведе под патронажа на кмета Даниел Панов и ще бъде в подкрепа на кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата през 2019 г. За трите фестивални дни се очаква да пристигнат над 5000 рокери и около 2000 мотора от страната и чужбина.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Супер масово нощно каране на мотори в София!
Стотици Honda Gold Wing окупираха София
BMW припомня тазгодишния си мото фестивал (видео)
Папа Франциск благослови рокерите


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*