Стотици Honda Gold Wing окупираха София

Стотици Honda Gold Wing окупираха София

Стотици мотоциклети Honda от премиум модела Gold Wing могат да се забележат из София и особено на входа на столицата от към Цариградско шосе, на мотел „Черна котка“. Причината е последният трефен (среща) на европейската федерация на собстгвениците на Honda Gold Wing за този сезон.

За първи път България е домакин на международната мото среща. Организатори са момчетата от българския клуб Златно Крило (Gold Wing), които от две години са пълноправен член на европейската федерация. Активна помощ и съдействие организаторите получават и от Бубтрако АД, официален вносител на Honda за България. Подобни трефени – 21 се правят из цяла Европа, като домакини са клубовете от 25 европейски страни.

До четвъртък вечер бяха пристигнали над 250 мотоциклета и над 400 участници от клубовете от всички страни – членуващи в еврофедерацията. Има специални гости от Турция, Ливан и Русия. Много от участниците дойдоха директно от предишната среща на остров Корфу в Гърция. Всеки ден участниците в нашия трефен имат определен маршрут до различни места у нас, за да могат по този начин да опознаят красиви кътчета от България. Всяка вечер от 20 до 21 ч. можете да видите мощните, атрактивни и красиви мотоциклети, които повече приличат на лимузини, на две колела, на светлинен парад от „Черна котка“ до центъра на София и обратно. След това на специално построена сцена в „Черна котка“ има програма от специално подбрани артисти и музиканти. А наистина си заслужава да се видят тези прекрасни машини защото няма Honda Gold Wing, който да прилича на другата до нея, веднага щом излезе от магазина.

Този български трефен вече е записан в календара и ще се прави всяка година в първия или втория уикенд на септември. Организаторите от българския клуб Златно крило имат намерение догодина срещата да бъде на морето.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Кой с какво на мотосалон София 2015


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*