Мотоциклетите MV Agusta вече за 494 лв. на месец

Мотоциклетите MV Agusta вече за 494 лв. на месец

Фирма СЕНАКС ООД, официален представител на италианската марка MV Agusta за България, обяви, че легендарните мотоциклети вече могат да бъдат закупени и на лизинг.

Това става възможно с финансовото партньорстово на Уникредит Лизинг. Така почитателите на ексклузивната марка ще могат значително по-бързо и лесно да се сдобият с някой от култовите модели на марката – най-бързият мотор в света серийно производство F4 RR, новият красавец F3 или неподражаемите модели от серията Brutale. Одобрението за закупуване на моторите на лизинг става бързо и удобно, в рамките на 1-2 дни.

Необходимите документи, за да кандидатствате за лизинг са лична карта, копие от шофьорска книжка и удостоверение за доходи. Същият се предлага за еднa, две или максимум три годишен период. Първоначалната вноска е в размер на 30% от стойността на избраната машина, а годишна лихва e 8,95%.

Мотоциклетите от марката могат да се видят в изложбения салон на бизнес център СЕНАКС, намиращ се в София, жк. Дружба 2, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 92. До края на лятото при закупуването на италианската машина ще получите и подарък каска Suomy.

Сходни публикации

title="Първи снимки на MV Augusta Brutale Corsa"
Първи снимки на MV Augusta Brutale Corsa
MV Augusta F3 800 вече е на пазара
Десетте най-лоши и петте най-добри мото-реклами
ABS дебютира в новата гама MV Agusta F4
MV Agusta 800 RIVALE – 2013


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*