Грандиозен 60-ти юбилей на президента на GENTLEMEN MC

Грандиозен 60-ти юбилей на президента на GENTLEMEN MC

6о годишнината в живота на един човек е значимо събитие, което се чества с голямо празненство, добри приятели и обично семейство. Това изживя президентът на мото клуб GENTLEMEN MC вчера (10 май) Иван Саздов.

Преди да започне истинското веселие, Иван бе отделил специално време за празничен водосвет. Нека молитвите се сбъднат и винаги да има една по-висша сила, която да бди над него!

След приключването на (как да я нарека) по-официалната част, започнаха да прииждат гостите от софийски мото клубове. Всеки с подарък в ръка и усмивка на уста пожелаваше и подаряваше на г-н Джентълмен истинско щастие!

Представители на почти всички софийски мото клубове уважиха Саздов. От къде за започна – Atrox MC, Atrox MCC, Big Buls, Bad Company, Велика България, Brothers from Hell, Лошите деца на Дядото, Night Riders, Devil Riders, Fire Wings, Баджанаците, Bul Moto. Ако сме изпуснали  някого, не е умишлено! Уважение към рожденника отдаде и шефа на ПП КАТ София, г-н Боби Милчев, а друго известо лице беше и Дидо от групата D2.

Всички мотористи бяха посрещнати в клубната къща на GENTLEMEN MC. Глъчка, смях, наздравици и купон. Мисля, че тези думи леко бледнеят и не успяват цялостно да опишат атмосферата на партито. Отрупана трапеза заличи илюзиите за диета и събра всички около себе си в задружна забава.

Тук ще спестя описание… с думи прости може да се представи като „кеф, кеф, кеф”…

Дойде ред на тортата. А каква торта беше това! Бяха нужни поне 4-ма, за да я носят! Верните приятели от клуба рабира се (като най-здравички) се превърнаха във носители на произведение на изкуството.

Иван Саздов беше на седмото небе! Гостите бяха на седмото небе! Партито беше божествено!

Разгледайте снимки от 60 юбилей на президента на мото клуб GENTLEMEN MC.

Сходни публикации

title="Голям купон сътвориха Калашниците на Побит камък"
Голям купон сътвориха Калашниците на Побит камък
10 банди забиват мото-рок феста Побит камък
Стотици мощни мотори преминаха през центъра на Казанлък
Мото клуб „Атрокс“ Панагюрище откри клубната си къща
КАТ и мотористите с успех от съвместната работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*