Роси може да напусне MotoGP в края на сезона

Роси може да напусне MotoGP в края на сезона

Британските медии и то не тaблоидите, а сериозни вестници като Daily Telegraph пишат, че по непотвърдена информация легендарния пилот Валентино Роси  може да обяви края на кариерата си в края на сезона.

Вестникът се основава на източници, близки до Роси, които твърдят, че неговите приятели и консултанти го съветват да приключи с надпреварите в края на сезона. Причините са, че от една страна това може да спаси репутацията му, а от друга ще има шансове да избегне от сериозни травми.

Посочва с дори това, че Роси е споделил с баща си Грациано и с мениджъра на тима Давиде Бривио, че няма да се състезава след края на сезона. Освен това, по лични причини в края на сезона се готви да напусне мотоспорта и техническия шеф на екипана Роси – Джеръми Бърджис.

Много фенове обаче се съмняват в тези твърдения, защото знаят Роси колко обича да се състезава. Те твърдят, че Доктора просто се забавлява с журналистите, като им пуска поредния кьофишек. Италианското издание Sportmediaset, например твърди, че това е пълна лъжа.

Сходни публикации

title="MotoGP: Чудовищна битка в Аржентина! Валентино Роси с втора победа!"
MotoGP: Чудовищна битка в Аржентина! Валентино Роси с втора победа!
Валентино Роси иска в Yamaha до 2016 година
MotoGP: Роси изключва вариант за преминаване в Suzuki
Вижте ранчото на Валентино Роси
Валентино Роси е новият посланик на марката за Opel ADAM


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*