Влизат в продажба еднодневните билети за Loud Festival 2012

Влизат в продажба еднодневните билети за Loud Festival 2012

От 30-ти март (петък) ще могат да бъдат закупени еднодневните пропуски за метъл събититието

Loud Festival 2012 предлага и безплатен паркинг

Дългоочакваните еднодневни билети за Loud Festival 2012 ще влязат в продажба този петък (30-ти март). Както вече беше обявено, цената им ще бъде 55 лв., и ще могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg . На място и в деня на събитието пропуските ще струват 65 лв.

Ето и финалното разпределение на групите по дни:
2 юни (събота):
W.A.S.P.
Symphony X
Behemoth
Lacuna Coil
Tristania

3 юни (неделя):
SLAYER
Annihilator
Soulfly
Meshuggah
Asphyx

Loud Festival 2012 ще предложи на феновете и безплатен паркинг в непосредставена близост до фестиваланата зона. Паркингът на Lufthansa Technik се намира на ул. Продан Таракчиев (след бул. Брюксел вдясно, към Терминал 2), точно до складовете на ORBIT Ltd. International Forwarding & Moving, срещу сградата на РВД. Капацитетът му е 400 места. Безплатният паркинг е предназначен за леки автомобили и влизането ще става единствено срещу представен билет за Loud Festival 2012.

Ниво -3 на паркинга на Терминал 2 ще бъде също резервирано ексклузивно за посетителите на фестивала, като престоя ще се заплаща според тарифите на Летище София.

Напомняме, че освен еднодневни билети за Loud Festival 2012, в търговската мрежа могат да бъдат намерени и двудневните на цена от 99 лв., както и специалните комбинирани пасове на цена от 104 лв, които включват двудневен пропуск за фестивала и място за палатка във фестивалния къмпинг.

За радост на феновете на моторите, организаторите на Loud Festival 2012, съвместно с българския мотоциклетен портал MOTO.BG, предлагат специален moto pass. Той включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг в непосредствена близост до къмпинг зоната.

Всичко това на цена от 99 лв. единствено на www.moto.bg съвсем скоро. От мото портала ще бъде издаден ваучер, които в последствие ще бъде заменен за мото пас на входа на Loud Festival 2012.

Освен някой от най-добрите рок и метъл групи, Loud Festival 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

Повече подробности търсете в интернет сайта на Loud Festival www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival.

Loud Festival 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

Сходни публикации

title="По време на Loud Festival 2012 ще звучи специалното Loud Radio"
По време на Loud Festival 2012 ще звучи специалното Loud Radio
Безплатен транспорт за посетителите на Loud Festival 2012
Tristania също ще свирят на Loud Festival 2012
Soulfly идвaт на Loud Festival 2012
От днес влизат в продажба и билетите за къмпинг на Loud Festival 2012


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*