Tristania също ще свирят на Loud Festival 2012

Tristania също ще свирят на Loud Festival 2012

Loud Concerts има удоволствието да обяви най-новото попълнение в афиша на  Loud Festival 2012. На 2 юни (събота) фестивалът ще бъде открит от норвежките симфонични метъл пионери Tristania, начело с харизматичната Mariangela Demurtas.

Готик метълът със симфонични елементи на Tristania ще бъде перфектно начало на летния метъл фестивал, след което Паркът на Летище София ще бъде огласен от Lacuna Coil, полските дет/блек машини Behemoth, прогресарите от Symphony X, както и легендите W.A.S.P. След разнообразната програма на първия фестивален ден, на 3 юни идва ред на тежката артилерия с Asphyx, Meshuggah, Soulfly, Annihilator и могъщите Slayer!

Двудневни билети за Loud Festival 2012 на цена от 99 лв. са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg . Вече могат да бъдат закупени и специалните комбинирани билети на цена от 104 лв, които включват двудневния пропуск за фестивала и място за палатка във фестивалния къмпинг.

Напомняме, че освен убийствено добри групи, Loud Festival 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

Повече подробности търсете в интернет сайта на Loud Festival www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .

Loud Festival 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

За Tristania
Създадена през 1996 в Норвегия, Tristania бързо си изгражда култов статус в родината си и постепенно в цял свят. Перфектното съчетание на тежки дет метъл рифове, готик настроения и симфонични елементи са едни от основните компоненти. Добавете към сместа и хармониите между  женските и мъжките вокали в групата и ще получите Tristania.

След множество промени в състава, развитие на звученето и смяна на основната си певица, сега групата е по-сплотена и жива отвсякога. От 2007 насам Tristania е предвождана от харизматичната Mariangela Demurtas, чийто уникални вокални умения добавят още повече сила на музиката на групата. Последният албум на Tristania, “Rubicon” излиза през 2010 и открива нови хоризонти пред норвежците, които продължават да пишат величествени песни, с мрачна атмосфера и уникални вокални хармонии.

На Loud Festival 2012 Tristania ще поставят по подобаващ начин началото на двудневаната метъл лудница.

Tristania също ще свирят на Loud Festival 2012 01 Tristania също ще свирят на Loud Festival 2012 02

Сходни публикации

title="По време на Loud Festival 2012 ще звучи специалното Loud Radio"
По време на Loud Festival 2012 ще звучи специалното Loud Radio
Безплатен транспорт за посетителите на Loud Festival 2012
Влизат в продажба еднодневните билети за Loud Festival 2012
Soulfly идвaт на Loud Festival 2012
От днес влизат в продажба и билетите за къмпинг на Loud Festival 2012


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*