Безплатен транспорт за посетителите на Loud Festival 2012

Безплатен транспорт за посетителите на  Loud Festival 2012

За удобство на феновете на тежката музика на предстоящия Loud Festival 2012, организаторите от Loud Concerts заедно с Център За Градска Мобилност предоставят безплатен автобусен транспорт след края на двата фестивални дни.

Автобусна линия № 84, която свързва Терминал 2 на Летище София с централната част на града, ще пътува напълно безплатно след края на концертите до 4 часа сутринта. Автобусите ще тръгват на всеки 30 минути от Терминал 2 и ще стигат до крайната си спирка на ул. Ген. Гурко.

Очаквайте още детайлна информация за групите, парти зоната, пропускателния режим и всичко свързано с Loud Festival 2012.

Билети за Loud Festival 2012 могат да се закупят ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, на касите на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg. Еднодневните пропуски са на цена от 55 лв. на предварителна продажба, а двудневните са по 99 лв. Феновете, които предвиждат да посетят Loud Festival 2012 с палатака, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв, който предоставя двуднeвен достъп до фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

Напомняме и за специалния moto pass, който включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг. Всичко това на цена от 99 лв. единствено на www.moto.bg. От мото портала ще бъде издаден ваучер, които в последствие ще бъде заменен за мото пас на входа на Loud Festival 2012.

Ето и финалното разпределение на групите по дни:
2 юни (събота):
W.A.S.P.
SYMPHONY X
BEHEMOTH
LACUNA COIL
TRISTANIA

3 юни (неделя):
SLAYER
ANNIHILATOR
SOULFLY
MESHUGGAH
ASPHYX

Освен някой от най-добрите рок и метъл групи, Loud Festival 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

Loud Festival 2012 ще предложи на феновете и безплатен паркинг в непосредставена близост до фестивалната зона.

Безплатен транспорт за посетителите на  Loud Festival 2012 Безплатен транспорт за посетителите на  Loud Festival 2012 01

Безплатен транспорт за посетителите на  Loud Festival 2012 02

Сходни публикации

title="По време на Loud Festival 2012 ще звучи специалното Loud Radio"
По време на Loud Festival 2012 ще звучи специалното Loud Radio
Влизат в продажба еднодневните билети за Loud Festival 2012
Tristania също ще свирят на Loud Festival 2012
Soulfly идвaт на Loud Festival 2012
От днес влизат в продажба и билетите за къмпинг на Loud Festival 2012


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*