Стънтърът Золтан се връща в Пловдив на 6-и април

Стънтърът Золтан се връща в Пловдив на 6-и април

Професионалният унгарски стънтър Ангиол Золтан, който е в топ 5 на най-добрите каскадьори с мотор в Европа, ще бъде гост на Международното мото шоу, което ще се състои от 6 до 8 април в панаирното градче.

Професионалният унгарски стънтър Ангиол Золтан, който е в топ 5 на най-добрите каскадьори с мотор в Европа, ще бъде гост на Международното мото шоу, което Българската публика познава изпълнителят на щури каскади Золтан от първото моторшоу в Пловдив през 2010 г. Кулуминацията на шоуто тази година ще бъдат изключително атрактивните нощни огнени стънтове с мотори и дрифт с автомобили. В дрифт демонстрацията ще се включат четири автомобила, които заедно със Золтан ще направят рядко срещани каскади между автомобил и мотор. Това събитие ще започне на 7-и април, събота в 21.00 ч.

В рамките на изложението, организаторите са обявили и стънт състезание със скутери. Освен тези атрактивни изпълнения, в изложбеният 6-и павилион, ще могат да се видят и много нови модели мотоциклети, шлемове, екипировка, резервни части и консумативи за мотоциклети. През трите дни ще има и специална изложба на къстъми, която ще бъде придружена с конкурс за най-красиво изработена машина .ще се състои от 6 до 8 април в панаирното градче.

източник: motoclub.bg

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*