Откриват MV Agusta в София

Откриват MV Agusta в София

Популярната марка италиански мотори MV Agusta официално стъпва в България веднага след откриването на мото сезона. Брандът, чиято най-известна линия модели се нарича Brutale, идва у нас благодарение на фирма „Сенакс“ ООД.  Шоурумът на MV Agusta отваря врати на 27 март и се намира в Бизнес център „Сенакс” на адрес гр. София, кв. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92. Така всеки, които иска да се докосне до тези мотори, вече ще може лесно да го направи.

Мотоциклетите MV Agusta се отличават с изключително изискан стил, при който се обръща специално внимание дори и най-малкия детайл. MV Agusta е най-ексклузивният бранд мотори заради изтънчения си дизайн, комбиниран с ултратехнологични решения и изключителна мощност. Доказателство за това е, че в портфолиото на MV Agusta блести най-мощният сериен мотор в света невероятнят F4 RR. Четирицилниндровият 998-кубиков двигател на машината генерира 198 к.с. при тегло от само 185 кг. Освен него в шоурума още от следващата седмица ще видите по-малкия брат на супер мотора F4 RR – моделът F4 R, както и елегантния F3 и бруталния Brutale 920.

Моделите на MV Agusta се превръщат в пример за подражание веднага след официалните си премиери. Марката  не само определя стандартите на мотоциклетния пазар, но вече е пример за реален успех и постижения.

Откриват MV Agusta в София 01

Откриват MV Agusta в София 02

Откриват MV Agusta в София 03

Откриват MV Agusta в София 04

Сходни публикации

title="Първи снимки на MV Augusta Brutale Corsa"
Първи снимки на MV Augusta Brutale Corsa
MV Augusta F3 800 вече е на пазара
Десетте най-лоши и петте най-добри мото-реклами
ABS дебютира в новата гама MV Agusta F4
MV Agusta 800 RIVALE – 2013


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*