M70 Anniversary Edition – 70-годишна класика от Ural

M70 Anniversary Edition – 70-годишна класика от Ural

Макар и никога да не е бил известен сред мото феновете като съвременен и високо технологичен производител, руският Ural винаги се е радвал на висок интерес в двуколесните среди. Последното произведение на компанията от Ирбит не отстъпва по нищо на предшествениците си по отношение на концепцията – ретро дизайн, военна маскировка и атрактивен кош.

Става дума за M70 Anniversary Edition, който е базиран на произведения през далечната 1942 година M72. Оригиналът е копие на R71 на BMW, а интересното за него е, че цели 9799 екземпляра взимат участие в битката за Сталинград по време на Втората ветовна война. 70 години по-късно Ural ще предложи на клиентите си копие на модела в две версии – със и без кош. Архаичните технологии на M72 са заменени от елементи на водещи фирми в бранша – 40-милиметрова телескопична вилка от Marzochhi, задни амортисьори Sachs и дискова спирачна система от Brembo.

Стандартната екипировка включва и задължителните за военна машина лопата, резервна гума и брезент за коша. Цените, на които ще се продава мотоциклетът, напълно отговарят на претенциите му за юбилеен модел – 14200 долара за двуместната версия и 9150 долара за тази без кош.

източник: autoclub.bg

Сходни публикации

title="Руски рокери ще правят народен мотоциклет"
Руски рокери ще правят народен мотоциклет
GE Finance ще финансира Урал
21 000 лв. за „новия“ Урал
Триколесен руски „ледоразбивач“ разбива американците
EICMA-2012: Урал се появи в Милано


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*