Victory Hybrid – стоманеният красавец

Victory Hybrid – стоманеният красавец

В интернет пространството можем да се натъкнем на какви ли не интересни мотоциклетни находки, и точно такава е новата разработка на Arlen and Corey Ness. Това е моторът Victory Hybrid – красавец от неръждаема стомана, или по-точно стрийтфайтър с голям V-образен двуцилиндров двигател и единичен страничен шарнир. Наистина интересното в този мотор, създаден през 2009г., е това че има сходна задна част и хоризонтален амортисьор като на всички нови Ducati 1199 SuperQuadra мотоциклети. Задната гума изглежда така, сякаш е свалена от Ducati 916, докато окачването е изцяло Ohlins. Обърнатата вилка държи всичко под контрол в предната част, а изборът на спирачни системи не можеше да е по-добър, а именно Brembo (ще имате нужда от тях, за да спрете този звяр).

От някои ъгли моторът изглежда малко странно – като задницата например, където гумата изглежда изнесена наляво. И накрая, но не на последно място погледнете ауспуха. Звука от него би трябвало да е абсолютно откачен!

Интересно е как някои мотори се подминават без да им бъде обърнато особено внимание, въпреки че заслужават да са в центъра на събитията. Изглежда такъв е и случаят с мотоциклетите на Arlen Ness.

Сходни публикации

title="Мотоциклетът 2013 Victory Judge (видео+галерия)"
Мотоциклетът 2013 Victory Judge (видео+галерия)
Victory на EICMA 2011
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*