Victory на EICMA 2011

Victory на EICMA 2011

Един от най-забележителните щандове на мотоциклетното изложение EICMA 2011 е този на американската компания Victory. Блясъкът и луксът на изложените мотори грабват погледа през тълпата отдалеч. Първоначалното впечатление, което Victory оставят у нас е за стил, класа и върхово съвършенство.

На най-челно място бе издигнат на въртящ се подиум мотоциклета Zach Ness Vegas. Изящни линии, мощност,  изискан дизайн и здравина – това са думите, с които можем да модела. Всеки един от изложените мотоциклети бе изкусително примамлив с формите си, които предизвикват моториста в нас да яхне машината и да потегли из незнайни пътища.

Отдадена да създава само първокачествени мотоциклети, американската марка е фокусирала усилията си върху пет основни компонента в изработката на моделите си, за да представи едва достижими резултати в своя клас, а именно представяне, комфорт, съхранение, надеждност и стил.

Представяне
Мотоциклетите на Victory превъзхождат останалите машини в своя клас с двигател от 106 кубични инча (1731 куб.см.), който носи името Freedom® V-Twin, с който са оборудвани всички модели за новата 2012 година.

– Въртящият момент на мотора е 141 Nm
– Ефективната горивно-инжекционна система
– Балансирана система за минимални вибрации
– Въздушно охлаждане с  допълнителна маслена система за допълнително охлаждане
– Шест-степенна скоростна кутия
– Висок клас сипрачни дискове като всеки модел за 2012г. е оборудван и с антиблокираща система (ABS) като стандарт за бързо о безпроблемо спиране при пълен контрол
– Всеки мотоциклет Victory е с нисък център на тежестта за максимална сигурност и баланс независимо от скоростта.

Комфорт
Всеки детайл в мотоциклетите Vicotry е с цел максималния комфорт на ездача
– Нисък център на тежестта и ниска височина на седалката
– Всеки туристически модел има удължени стъпенки за максимално удобно стойка на дълъг път
– Регулируема слюда и странични панели за защита от въздшната струя за модела Victory Vision
– Victory предлага богата гама от аксесоари като облегалки, нагреваеми дръжки, дисаги, слюди и още много други, които да гарантират индивидуалния комфорт на моториста

Съхранение
Възможностите, които Victory предлага когато става дума за багаж са задоволително много. Така всеки моторист може да бъде сигурен, че независимо на къде го отведе пътя, той ще има необходимото със себе си.
– Моторите Victory Vision се характеризират с вградени странични дисаги, голям заден куфар и отделение за багаж на водача с общ капацитет от над 110 литра.
– Моделът Cross Country Tour дава възможност за 115 литра багажно пространство разпределено между голям заден куфар, странични дисаги и предно багажно отделение.
– Всеки един от моделите на Victory може да бъде оборудван с приспособления за багаж от аксесоарната гама на компанията.

Надеждност
Едни от основните правила на Victory са изработка на здрави и издръжливи мотоциклети с поносима поддръжка

– Всички модели от 2011 и 2012 имат нужда от смяна на масло на всеки 8,000 км.
– Двигателят Freedom engine има вградена система за автоматична регулация на натягането на веригите
– Единственото, което се изисква от мотористите е да сменят горивото и маслото си на правилни интервали и просто да се наслаждават на карането.

Стил
Моделите на американската компания са с извити и плавни линии, модерен дизайн и съвършени детайли. Всичко това доказва, че Victory не разчита на ретрото. Всички модели се характеризират с отличителна окраска и цветова гама за засилване на къстъм стила.

Макар и млада като марка, Victory привличат като магнит вниманието на мотористите към себе си с красивите си и стилни мотоциклети. Надяваме се да виждаме все повече от тях по родните пътища.

Вижте снимковата галерия на Victory от мотоциклетното изложение EICMA 2011 ТУК

Сходни публикации

title="Ducati EXPO 2015 в България"
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*