Husqvarna на EICMA 2011

Husqvarna на EICMA 2011

Представянето на Husqvarna на най-голямото мотоциклетно изложение в света може да се опише с една дума – слабо! За съжаление един малък и не толкова ведър щанд разби целия имидж, който компанията бяха изградили в очите ни. Може би след като BMW купи Husqvarna по-рано тази година, политката на по-големия надделява.

На пръв поглед изглежда, че BMW излагат машините на „Хуски”, само защото нямат друг избор. Със воя огромен и бляскав щанд, немската компания сякаш бе погълнала моделите на Husqvarna. Бихме използвали и по-мила метафора – Husky сякаш бяха като наказано в ъгъла малко братче.

Достатъчно с негативизмите, идеята е ясна. Като цяло на щанда на  Husqvarna не можахме да видим нито един мотор, който да бъде изложен като изключителна гордост на компанията. Единствената машина, която попадна под светлината на прожекторите бе Husqvarna Nuda 900.

Дали идеята за сливането на Husqvarna и BMW е добра и това е крача към развитието на „Хуски” или това ще означава постепенно обезличаване на компанията? Отговорът оставяме на вас…

Вижте снимковата галерия на Husqvarna от EICMA 2011 ТУК

Сходни публикации

title="Ducati EXPO 2015 в България"
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*