Harley-Davidson отваря път към свободата

Harley-Davidson отваря път към свободата

Американският мотоциклетен производител Harley-Davidson показа втората си рекламна кампания „Без клетки”, но този път целият замисъл носи името „Освобождение”. Без съмнение, всички усилия на компанията са насочени към по-младите мотористи, тъй като това едноминутно видео едва ли би повлияло на закоравелите и стреотипни фенове на Harley.

Предишната рекламна кампания на HD не се прие особено добре и компанията производител се наложи да промени драстично визията. Сега виждаме доста по-голяма креативност, която ще позволи по-голяма част от мотористите да разберат посланието.

В първото видео може да видим новият 1690 кубикови Twin Cam двигател на Harley-Davidson, който е монтиран на моторите Touring, Softail и Dyna за 2012 година.

Второто видео е същинската реклама, която пренася посланието „Без клетки”. На мотоциклетен жаргон в превод от английски “Cagers” се използва за шофьорите на автомобили, камьони, бусове и др. На практика думата описва, че водачът е уловен в клетката на собственото си превозно средство.

Сходни публикации

title="Ducati EXPO 2015 в България"
Ducati EXPO 2015 в България
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Кой с какво на мотосалон София 2015
Първи мото салон в София


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*