Програмата на Extreme Sport Channel за юни 2011

Програмата на Extreme Sport Channel за юни 2011

Премиера: Ticket To Ride 2010/2011

Създадено през 2002 г. от легендарния сноубордист Терйе Хаконсен, състезанието „Ticket To Ride” много бързо се превръща в едно от най-значимите събития в света на зимните екстремни спортове.

Включвайки събития по цялото земно кълбо – от Великобритания до Япония и от Австралия до САЩ, тазгодишното издание на турнира обещава епична надпревара между най-опитните състезатели на планетата, както и световната суперзвезда, която допринесе за популяризирането на сноуборда – Шон Уайт.

Всяко състезание се състои от комбинация от дисциплини, сред които са халфпайп, който преодолява гравитацията, биг еър и скокове, технични рейл трикове и слоупстайл.

Можете да гледате всичко това само по Extreme Sports Channel…

От 19 юни, всеки петък, двойни епизоди, 18:50 и 19:15

Програмен блок „Extreme Freestylers“
FIM Motocross World Championship

В очакване на летните европейски спортни събития „Monster Energy Extreme Freestylers presented by Extreme Sports Channel“, каналът подбужда любопитството ни с най-доброто от света на екстремните фрийстайл спортове всеки четвъртък от 21:20 и всяка събота от 23:00!

През юни зрителите могат да станат част от 54-ия шампионат „FIM Motocross MX3 World Championships“, представящ най-добрите от професионалния мотокрос екшън, които се борят за титлата в клас MX3. Първият от 12-те кръга стартира в Севлиево и включва още 11 европейски локации, сред които са Касълно де Леви във Франция, Троян в България, и последното състезание завършва в Женева, Швейцария. Пиер Рене ще се опита да защити първото място в MX3.

Обиколката на „Extreme Freestylers” ще обедини за първи път водещите брендове в света на мотокрос свободен стил „Crusty Demons”, „Metal Mulisha”, „Extreme Freestylers” и изпълненията на най-известните рок банди на живо. Това ще бъде един уникален спектакъл, който ще включва смели каскади и повече от вдъхновяващи трикове, които не бива да пропускате. Турнето започва на 21 май в Холандия, продължава на 11 юни във Франция и на 2 юли във Великобритания.

Сходни публикации

title="Рали "Дакар 2014": Спасиха гол и безпомощен мотоциклетист (видео)"
Рали „Дакар 2014“: Спасиха гол и безпомощен мотоциклетист (видео)
Какво е да караш мотор с 289 км/ч на 1 януари сутринта (видео)
Снежна буря подхвърля пешеходци между колите в Сибир (видео)
Овен vs. моторист – Видео
Pulsar! Bajaj Pulsar! – реклама в стил Джеймс Бонд


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*