Honda представи новия круизър Valkyrie

Honda представи новия круизър Valkyrie

Honda Motor добави в гамата си мотоциклети за 2014 г. и новият круизър Valkyrie. Това не е нов модел, но за следващата година е претърпял сериозни промени.

Бил Савино, шеф на американското мотоциклетно подразделение на Honda казва: „Легендата в света на мотоциклетите се завръща в съвършено нов вид. Valkyrie се връща, но това не е мотоциклет от миналото. Това е круизър, който не прилича на никой друг. Машината е за тези, които искат да влязат в бъдещето, които ценят стила, отличаващ ги от другите, които искат да получат такава производителност, каквато не би им дали нито един друг круизър. Valkyrie ще стане новото превъплъщение на определението muscle cruiser.”

Valkyrie наистина е легендарен мотоциклет. Първият модел бе представен от Honda през 1996 г. За 2014 г. Honda е решила да изведе името на мотоциклета до нови висоти. Според специалистите, това е универсална формула за успех – да вземеш легендарна машина, да намалиш теглото му, да промениш корпуса му, да го обзаведеш с двигател, който има потресаващ въртящ момент и невероятен 6-цилиндров звук. Моторът е със 6-цилиндров боксер, с обем 1832 куб. см, същия като в Gold Wing и Gold Wing F6B. Valkyrie е оборудвана с алуминиева рама, светодиодни фарове, задни светлини и мигачи, многофункционален приборен панел, система ABS.

Цветовете на мотоциклета ще бъдат три: черен (Black), червен (Dark Red Metallic) и син (Blue Metallic). Машината ще се появи първо в Америка през април 2014 г.

Сходни публикации

title="2014 Honda Grom 125 – първо каране"
2014 Honda Grom 125 – първо каране
Три обновени модели Honda – Gold Wing F6C, CB1100 EX и CB1100 Release
2013 EICMA: Honda представи 13 нови и ъпгрейдвани мотоциклети
Honda показа CB1300S Super Bol D’or
Honda показа кроссаците за 2014-та


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*