Фалическият мотоциклет: Castrol Rocket

Фалическият мотоциклет: Castrol Rocket

Ако полът ви е женски и имате фетиш към голия карбон, то фалическата форма на Triumph Castrol Rocket със сигурност ще провокира психиката и физиологията ви. Агресивно-елегантният корпус и фактите около Castrol Rocket обаче са достатъчно интригуващи, за да пленят и нашето внимание, независимо от пола.

Този въглероден фалически култ е машината, с която мотоциклетна марка Triumph ще погне рекорда за скорост за двуколесни машини, в момента възлизащ точно на 605,697 км/ч. Британците са били рекордоносители в периода 1955-1970, и сега си искат самочувствието на такива обратно.

Което желание ражда Castrol Rocket. Корпусът на “мотора“ e с дължина 777 см и – очевадно – е изработен от въглеродни влакна, смоли, плюс кевлар, за по-сигурно. Няма данни за масата, но има такива за задвижването. Двигателите, два на брой, базирани на серийния агрегат от… круизъра Rocket III, но тук всеки е с обем от 1485 куб. см. И за разлика от серийния двигател, Castrol-ските се пълнят принудително от турбини Garret.

Така се получава комбиниран работен обем от 2970 куб. см и мощност от над 1000 к.с. и въртящ момент 678 Нм. Амортисьорите са дело на шведските специалисти Öhlins, а гумите са Goodyeаr, модел… Land Speed Special. Как спира? Ами с карбонов диск на задното колело. И с два парашута, разбира се.

Нямаме търпение да видим този летящ фал…, прощавайте, в действие. А дотогав – разгледайте снимките и вижте краткото видео.

Зареждане…
източник: topgear.bg

Сходни публикации

title="Сервиз за 2013 Triumph Trophy SE"
Сервиз за 2013 Triumph Trophy SE
Triump пускат нови разцветки и специално издание на Sprint GT
Triumph Rocket III Roadster – Голям, по-голям, най-голям…
Triumph тества компоненти за космически кораби
Triumph с три нови модела за EICMA 2011


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*