Harley-Davidson World Ride ще се проведе на 23 и 24 юни 2013

Harley-Davidson World Ride ще се проведе на 23 и 24 юни 2013

Притежателите на Harley-Davidson по света ще се отправят на път на 23 и 24 юни за тазгодишното Harley-Davidson World Ride (Световно каране на Harley-Davidson).

Събитието се организира от Harley Owners Group (H.O.G.) като те канят всички „Харлисти“ да се включат в празненствата по случай 110-годишния рожден ден на марката, както и 30-годишнината от основаването на H.O.G.

„Harley-Davidson празнува две големи годишнини тази година и World Ride е чудесен начин за водачите от цял свят да го отпразнуват с нас“, казва Ken Knuteson, директор на H.O.G. „За тези два дни през юни ние ще се съберем заедно, за да празнуваме 110 години на великолепно каране и ще споделим специалната връзка, която обединява всички Harley ездачи“.

На миналогодишното World Ride участваха мотористи от 66 страни, изминавайки повече от 12,5 милиона километра, а тази година организаторите се надяват да достигнат общ пробег от 16 милиона километра. На мотоциклетистите няма да бъде нужно да нарушават маршрута си, независимо дали те пътуват редовно до работа или ще осъществят пътуване през страната, всеки километър се брои. Пробегът може да бъде отбелязан http://www.h-d.com/worldride, където подвижния километраж ще показва колективното изминато разстояние.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
Бъди мото мачо, но хитро
Кой с какво на мотосалон София 2015
Марк Кома пръв при моторите на Дакар


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*