AUDI с концепт за мотоциклет

AUDI с концепт за мотоциклет

Очевидно, участието на AUDI в мотоциклетизма не е приключило с придобиване на легендарната италиянска марка Ducati. Луксозното направление на Volkswagen груп наскоро представи “AUDI Motorrad”, нова концепция, но на две колела, създадена от френските дизайнери Thibault и Marc Devauze, със съдействието на Clement Couvreur, който е ръководил изграждането на глинен модел.

Мотоциклетът притежава доста футуристични линии и елегантна фигура, които му придават вид на перфектна кръстоска между „нейкид“ и спортен байк, с ниско кормило, покрити предни колове, заострена опашка и доста сложен шарнир. Изгледът му отпред се характеризира с два заострени LED фарове и преден амортисьор, който може да бъде забелязан между тях, а дизайнът на алуминиевите джанти силно напомня на текущите модели на Ducati.

На страничните спойлери, красиво стои отличителното лого на AUDI, а сами те изглежда прикриват може би електрическия двигател (обърнете внимание на липсата на изпускателна система). Машината е направена от най-технологично напредналите сплави, които производителят от Инголщад използва за своите автомобили. Дали това означава, че AUDI е на път да започне своя собствена гама мотоциклети? По-скоро се очаква следващата стъпка на този проект да излиза с логото на Ducati върху него, но не можем да сме сигурни. Времето ще покаже…

Сходни публикации

title="Ducati EXPO 2015 в България"
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*