Закопчаха единия от мотористите, профучали през софийски мол (ВИДЕО)

Закопчаха единия от мотористите, профучали през софийски мол (ВИДЕО)

Служители на Седмо районно управление в София установиха мотоциклетистите, преминали с мотори през търговската част на столичечен МОЛ. Единият от извършителите на хулиганската проява е задържан, съобщиха от МВР.

Дълго полицаите преглеждали записите от охранителните камери, докато установили близкото приятелско обкръжение на хулиганите. Накрая стигнали до тях – Я.И. на 22 години и А.К на 18 години от София.

Преди два дни полицаите задържали единия от тях. Пред служителите на реда Я.И. разказал, че двамата предварително се уговорили да влязат с моторите в МОЛ-а, за да направят шоу.

Я.И. е бил задържан в местното районно управление за 24 часа. След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура на младежа било повдигнато обвинение по чл. 325 от НК.

А.К. се укрива и полицията го издирва.

На 7 юни служители от звено „Сигурност” на търговския център съобщили в полицията за инцидент с мотоциклетисти, станал на 5 юни около 12.30 часа Двама тръгнали с мотоциклетите си от паркинга на ниво минус 2, преминали през търговската част и накрая излезли през централния вход на ниво 0. Инцидентът станал в рамките на 20 – 30 секунди. Мотоциклетистите били с каски, а номерата на мотоциклетите – закрити и това, естествено, е затруднило разследващите.

Сходни публикации

title="Рали "Дакар 2014": Спасиха гол и безпомощен мотоциклетист (видео)"
Рали „Дакар 2014“: Спасиха гол и безпомощен мотоциклетист (видео)
Снежна буря подхвърля пешеходци между колите в Сибир (видео)
Овен vs. моторист – Видео
Pulsar! Bajaj Pulsar! – реклама в стил Джеймс Бонд
„Най-доброто от нет-а“ 5


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*