Бира за смет на Loud Festival 2012

Бира за смет на Loud Festival 2012

От днес влизат в продажба в търговската мрежа Мото Пас-овете за фестивала

Поддържането чистотата на местата на провеждане на концерти винаги е едно от основните препятствия, пред които са поставени организаторите. Именно затова Loud Festival 2012, Ecopack и “Бъдеще Сега” са си поставили за цел да запазят Парка на Летище София чист и да стимулират феновете на тежката музика да допринесат за опазването на парка.

В рамките на Loud Festival 2012 ще бъде изграден специален приемен пункт за разделно събиране на отпадъци, съвместно с Ecopack и “Бъдеше Сега”, а навсякъде във фестивалната зона могат да бъдат намерени чували за боклук. Всеки, който предаде в приемния пункт пълен чувал ще получи жетон за безплатна бира.

Tова е възможност за посетителите на фестивала да бъдат отговорни и полезни към природата.

Друга интересна новина около фестивала е старта на продажбата на Mото Пас-овете за Loud Festival 2012 в мрежата на Eventim.bg. Напомняме, че Мото Пас-ът включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг в непосредствена близост до къмпинг зоната. Цената им е 99 лв., колкото нормален двудневен билет.

Мото Пас-овете са вече в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, на касите на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg.

Стандартните билети за Loud Festival 2012 са на цена от 55 лв. за еднодневен билет, а двудневните са по 99 лв. В деня на събитието и на място ще са с 10 лева по-скъпи. Феновете, които предвиждат да посетят Loud Festival 2012 с палатка, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв, който предоставя двуднeвен достъп до фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

По време на Loud Festival 2012 феновете ще имат удоволствието да видят 10 от най-актуалните и обичани метъл групи. W.A.S.P., Slayer, Symphony X, Behemoth, Lacuna Coil, Annihilator, Soulfly, Meshuggah, Asphyx и Tristaniа ще разтърсят Парка на Летище София в рамките на два дни, на 2 и 3 юни.

Освен страхотна музикална програма, Loud Festival 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

По време на Loud Festival 2012 ще има и безплатен паркинг в непосредставена близост до фестивалната зона, както и безплатен транспорт за феновете след края на концертите в двата дни.

Повече подробности търсете в интернет сайта на Loud Festival www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .

Loud Festival 2012 се провежда със съдействието на Летище София.

Сходни публикации

title="По време на Loud Festival 2012 ще звучи специалното Loud Radio"
По време на Loud Festival 2012 ще звучи специалното Loud Radio
Май ще бъде LOUD!
Loud Festival 2012
Безплатен транспорт за посетителите на Loud Festival 2012
Мото пасове за Loud Festival 2012 ексклузивно от MOTO.BG


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*