„Рок София” разтърси пл. Батенберг

„Рок София” разтърси пл. Батенберг

Разтърсваща музика и рев на мотори огласиха центъра на столицата в петък (16 септември). Столична община и MOTO.BG подариха на столичани незабравима вечер в деня на „Рок София”, част от събитието „Седмица на София”.

Концерти на четири рок банди събраха стотици фенове на жълтите павета на пл. Александър I Батенберг. Началото дадоха група Crashbrake, последвани от Севи. Макар и още млади банди, рокаджиите мятаха коси и се забавляваха истински.

На сцената забиха и група Аналгин. Добре познатата банда на феновете на българския рок даде всичко от себе си като показа, че родната твърда музика не е забравена, а напротив, набира все повече почитатели.

Финалът бе от група Турбо, чиито басист е добре познатия ни Фънки. Рокаджиите от бившите LZ взривиха публиката с авторски песни и страхотно шоу. Публиката беше като под рок хипноза, а площадът се зареди с адреналин и усмивки.

Гости на „Рок София” бяха и представители на софийските мото клубове Atrox MCC, Easy Riders MC и Big Buls MC. Председателят на мото клуб Bad Company MC пристигна от Велико Търново специално за събитието.

Денят на София ще бъде отбелязан с официална програма и концерт на група Ахат. Легендарната „черна овца” на българската рок сцена ще забие точно в 21:00 часа. Музика, забавления и специални пиро ефекти ще бъдат ярките акценти в центъра на столицата, за да отбележим подобаващо празника на нашия град!

Сходни публикации

title="Ахат разлюляха жълтите павета в деня на София"
Ахат разлюляха жълтите павета в деня на София
Отбелязахме първият учебен ден в деня „Детска София”
С дискотека под звездите отбелязахме деня на „Модерна София”
Машина на времето – забравени мелодии в центъра на София
Mango Duende и Тома откриха Седмицата на София с взривяващ купон


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*