С дискотека под звездите отбелязахме деня на „Модерна София”

С дискотека под звездите отбелязахме деня на „Модерна София”

Любимите DJ на феновете на българската денс музика разпалиха настроението и накараха софианци да танцуват под свежи ритми в деня на „Модерна София”.

Въздухът на площад Ал. Батенберг се разцепи от миксовете на Deep Zone Project. Още от началото на купона, арената пред сцената на празника беше пълна с млади и усмихнати столичани, които истински се забавляваха и танцуваха под звуците на най-актуалните български и световни хитове. Част от програмата на DJ състава бяха и група младежи от Бургас, които направиха впечатляващи демонстрации на капуера.

Двете нови дами  в екипа на Deep Zone Project разпалиха страстите на гостите на събитието и показаха, че макар че са от скоро на сцена, могат да забавляват феновете.

След кратка почива, оригиналните  миксове на DJ Dian завършиха картината на модерния празник. Атмосферата носеше заряд на голямо настроение и много положителни емоции.

15 септември ще бъде денят на „Детска София”, част от празника посветен на празника на столицата „Седмица на София“. Откриването на учебната година не може да бъде по-вълнуващо, тъй като програмата обещава много забавления за деца и подрастващи. Актьори в образи на велики бълагри ще очакват малчуганите на пл. Батнберг, за да им разкажат за живота и творчеството си. Към тях ще MOTO.BG ще прибави и куклен театър, различни демонстрации и танцувални забави. Вечерта ще продължи с музиката на BG Radio и радио ENERGY, а на сцената ще излезе новото откритие на Мария Илиева – Мона.

Повече информация за пргорамата на събитието „Седмица на София” ще намерите на адрес: sofia.moto.bg

Сходни публикации

title="Ахат разлюляха жълтите павета в деня на София"
Ахат разлюляха жълтите павета в деня на София
„Рок София” разтърси пл. Батенберг
Отбелязахме първият учебен ден в деня „Детска София”
Машина на времето – забравени мелодии в центъра на София
Mango Duende и Тома откриха Седмицата на София с взривяващ купон

  1. angel stoilov каза:

    super se polu4i !

  2. Stoqn Stoilov каза:

    unikalno ispulnenie kakto ot strana na >Deep Zone ProjectNEW GENERATION> kusmet i bravo na fotografkata<< ! ! !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*