Отбелязахме първият учебен ден в деня „Детска София”

Отбелязахме първият учебен ден в деня „Детска София”

Детски усмивки и смях озариха пл. Батенберг в деня на първия учебен ден. Столична община и Българския мотоциклетен портал организираха специална програма с много игри, танци, демонстрации и изненади.

Денят на „Детска София” бе посветен на бъдещето на България! В празника се включиха множество артисти и танцови състави, които се грижеха за настроението на малчуганите.

Първа на сцената се качи новото откритие на Мария Илиева – Мона. 17 годишната изпълнителка спокойно може да се нарече нов феномен в българската музика. С изпълнения на свои и световни хитове, Мона доказа, че столицата крие уникални млади таланти.

Представители на асоциация „Родители” направиха специална образователна игра за най-малките, в която обясниха за опасностите в Интернет и на улицата.

Из пл. Батенберг и градинката пред народен театър „Иван Вазов” се разхождаха актьори в образи на велики българи като Алеко Константинов, Пейо Яворов, Лора, Иван Вазов и Христо Ботев. Те разказваха за живота и премеждията си.

Програмата продължи с куклен театър, народни песни и модерни танци. След  блестящото финално изпълнение на Mantis Dance Studio, „Детска София” се радваше на ефира BG радио и радио Energy.

Майсторският петък е отдаден на „Рок София”. Купонът започва още от 17:00ч., когато на сцената ще се качат група Севи. Веднага след тях, всички фенове на твърдата музика ще преминат на вълните на група Crashbrake. След това сцената ще бъде превзета от Звезди и група Аналгин, а за финал MOTO.BG ще покани на сцената група Турбо.

Всички фенове на българската рок музика са добре дошли на „Рок София”, за да се забавляваме заедно.

Повече информация за програмата до края на „Седмицата на София“ ще намерите на адрес: sofia.moto.bg

Сходни публикации

title="Ахат разлюляха жълтите павета в деня на София"
Ахат разлюляха жълтите павета в деня на София
„Рок София” разтърси пл. Батенберг
С дискотека под звездите отбелязахме деня на „Модерна София”
Машина на времето – забравени мелодии в центъра на София
Mango Duende и Тома откриха Седмицата на София с взривяващ купон


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*