MOTO BG, Atrox MCC и Night Riders MC канят всички да отпразнуваме заедно деня на детето

MOTO BG, Atrox MCC и Night Riders MC канят всички да отпразнуваме заедно деня на детето

Първи юни е един от най-веселите и слънчеви празници в годината. Това е деня на най-любимите и скъпи на нас същества – децата. По този повод MOTO BG, заедно с Atrox MCC и Night Riders MC организират парти пред Националния исторически музей (до правата на Бояна). Събитието е под патронажа на кмета на гр. София г-жа Йорданка Фандъкова и вицепремиерът и министър на Вътрешните работи г-н Цветан Цветанов, които ще открият празника в 10:00ч. Специален гост на мероприятието ще бъде българският евродепутат г-жа Илиана Йванова, която стартира у нас кампанията „Десетилетие на действия за безопасност на движението по пътищата – 2011-2020г”.

Децата от десет столични района ще имат възможността да се включат в състезания, викторини, рисуване на открито, музикални и забавни прояви. Много емоции обещава и специално шоу.

Българските полицейски служби ще демонстрират шест нови мотоциклета, които съпровождат официалните чуждестранни делегати, т.нар. мото ескорт, както и специализирани автомобили на КАТ Пътна полиция.

Пожарна безопасност и защита на населението при МВР ще покаже своя мултифункционален противопожарен автомобил заедно с подвижна метеорологична станция. Ще бъде изградена и специална шатра, където всички гости ще могат да гледат презентации, да задават своите въпроси или да разгледат от близо техническите детайли. Също така ще се проведат и демонстрации с гасене на пожар, рязане на дървета и преодоляване на препятствия, заедно с игри и викторини за децата.

Нашите приятели от фирма „ЕНА” – първата у нас частна Бърза помощ – ще докарат единствените в България мотоциклети и ATV-та линейки, както и автомобили за Бърза помощ.

Всяко малко дете мечтае да бъде полицай, пожарникар, лекар или учител. За да сбъднем от части детските мечти, всички малчугани и гости на празника ще могат да се повозят на специализираните превозни .

Веселието за децата ще продължи до 13:00 часа, когато  победителите в различните състезания и игри ще бъдат официално наградени.

За „по-големите деца”, първоюнското парти ще продължи и вечерта, когато от 19:00ч., отново на същото място, започва парти с радио-водещия Краси Москов в амплоато му на DJ.

Нашите приятели от LOOP Elevation ще връчат на г-н Цветан Цветанов безплатни билети  за децата на загинали служители от МВР. Всички гости на партито ще могат да закупят билети за двудневния фестивал с отстъпка, а някои от най-големите късметлии ще си тръгнат с подарък – билет.

Сходни публикации

title="Закриване на мото сезон 2014"
Закриване на мото сезон 2014
Махнахме го окончателно!!!
Какво е да си част от мото обществото през очите на Ники Славчев
Мотоциклетното изложение EICMA започна! MOTO BG оразява на живо!
КАТ, MOTO.BG и Atrox MCC влязоха в клас заради безопасността на пътя


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*