Firestarters MC – Словения

Firestarters MC – Словения

Мото клуб Firestarters са свободни ездачи, обединени любовта си към моторите и открития път, задружни и верни. Те идват от различни градове и местности, но са едно цяло, благодарни за живота и съдбата си!

 


Ето как клубът описва сам себе си:

„Ние идваме в различно време от различни места!
Идваме от всякъде и създаваме цялост!
Ние сме всичко и нищо. Едно!
Нашето царство е Земята и нашият път е пред нас!
Запалихме огъня и огнените езици все още се извисяват към небесата!”

Мото клуб Firestarters е формиран в средата на май 2001 и е регистриран официално в края на юни същата година.

Основателите идват от два различни словенски мото клуба. Това е и причината защо Firestarters са основани на базата на твърдите принципи на Братството. Гърбът, носен от членовете е изчистен и различаващ се: червен – за да символизира отдадеността и страстта и голям X в центъра, който символизира най-големият подарък за един посветен войн.

Клубхаусът на мото клуба е в Любляна, а членовете идват ос различни краища на страната и отвъд нея. Firestarters не се ограничават от географски граници, защото вярват, че пътят пред тях е един – дълъг и прашен. Всички членове са обединени от любовта си към моторите, този начин на живот и разбира се Братството, което е основния принцип в мото клуба.

„Карам, следователно съществувам!”

Клубхаусът на Firestarters  MC е отворен за всички, независимо от държава, клубна принадлежност и убеждения.

Член на мото клуб Firestarters може да бъде всеки пълнолетен човек, който премине тест периода с част от клубната нашивка и се докаже като достоен брат, на който може да се вярва. В същото време той трябва да е фен на моторите и да притежава работещ мотоциклет в движение.

„Support team” също е част от клуба. В него влизат всички приятели, колеги, мотористи с мотори или само мотористи в сърцата си. Съпортът диша с клуба, разбира го, подкрепя го и го допълва.

Firestarters MC - Словения 01Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*