MC Born Again M/M

MC Born Again M/M

Мото клуб „Born Again M/M” е основан през 2005 година с членове, чиято мислъл е изцяло за моторизма. „Преродените” са един от многото клубове, които с всички сили се борят за по-добро мото общество.

Това, което различава МК „Born Again M/M” е призива, който всеки член е получил да бъде част от редиците на хардкор ездачите или „рзбойниците” като ученик на Иисус Христос.

Тези мотористи чуват вика на отворения път на две колела и го превръщат в начин на живот, а не просто тръпка в един поход през почивните дни.

 

MC Born Again 01 MC Born Again 02

 

Членовете на мото клуб „Born Again M/M” са работили здраво, за да получат доверието и уважението на всички мотористи, с които се срещат по пътя си. Та нали именно за това са мото клубовете – символ на взаимно уважение, братство, приятелство. С множествените прояви и посещения на събирания, погребения, събори и партита, посещение на болници и дарения, които дават надежда на нуждаещите се, МК „Born Again M/M” са придобили позиция, с която много малко световни мото клубове могат да се похвалят.

 

 

MC Born Again 05

 

Членовете на „Преродените” са добре дошли в стотици клубхауса по света, както и в мото барове и други места за среща. Заедно с тази привилегия, момчетата стриктно спазват мото протокола на разбойническите клубове. Тези правила са базирани на уважение и чест и не са уловия, което се приема с лека ръка.

Разнородна е групата членове на Born Again M/M. Мотористи с много таланти и умения членуват в него като това само допринася за пъстротата и успеха на клуба. Заедно, всички членове са обединени в стегнат семеен възел, готови да помагат на всеки, който се нуждае 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

МК Born Again M/M са се посветили основно в помоща към нуждаещите се. Независимо дали имате нужда да бъдете закаран до болница или до дома си, да се прибере закъсал мотор или просто някой да ви изслуша – те са там, за да помогнат.

 

MC Born Again 03 MC Born Again 04

 

Носенето на гръб за Born Again M/M е много повече от събирането, за да се купонясва. То е и събирането в тежки и трудни времена и изисква много работа и отдаденост от всички членове на мото клуба. Това е да се отдадеш изцяло на този начин на живот, където без да чакаш някаква отплата, по всякакъв начин се опитваш да им помогнеш.

„Винаги си готов да дадеш, но никога не очакваш да получиш” – това е благородното мото на моторджиите от МК ”Born Again M/M”.

MC Born Again 01Коментарите са забранени.