Iron Spartans MC

Iron Spartans MC

„IRON SPARTANS” – приятели не само пред закона

Те се наслаждават на свободата на широкия път, приятелството в тяхното братство и прекрасните моменти заедно. „Iron Spartans „ са служители на реда на първо място и поведението им е такова, каквото се очаква от тяхната професия.

 

Iron Spartans MC 01 Iron Spartans MC 02

 

Принципите на моторджийте от Железните Спартанци са прости: отдаденост на семейството, работата и на клуба, на дружбата им, любовта към изкусното каране, на лоялността и уважението един към друг. В мото клуба могат да членуват работещи или бивши служители на реда. Притежанието на мотор не е единственото изискване, за членство. Те приемат само мотористи, които могат да представят позитивно клуба и да защитават братството им. Уставът на спартанците е направен така, щото да контролира поведението на членовете и се спазва изключително стриктно.

 

Iron Spartans MC 03 Iron Spartans MC 04

 

Центърът на нашивката им е Железен Спартанец. „Iron” представлява мотоциклетите, произведени в Америка, основа на клуба. Спартанците в Древна Гърция били много дисциплинирани и безстрашни пазители на свободата. Клуба умело избира Спартанеца като символ на професията им. Iron Spartan носи легендарният шлем на войн, изглеждайки спокоен и отдалечен, леко мрачен, но все пак решителен, в траур, в името на служителите на реда, убити, изпълнявайки своят дълг. Значката, която виси на врата символизира полицейските корени на всеки един член, а лентата, минаваща през значката е още един символ на почитта към загиналите им колеги. Малката синя ивица пък символизира признанието към онези полицаи, които са предотвратили избухването на анархия в гражданските редици.

 

Iron Spartans MC 05 Iron Spartans MC 06

 

„Iron Spartans” подкрепят всички мото клубове, които са основани от служители на реда и на безопасността, а тъй като тяхната страст са моторите, клубът подкрепя и всички, които се борят и насърчават свободата.

 

Клубът е базиран в Северна Калифорния (включително окръзите). Мотористите имат и своите клубове чаптъри, като държат на своите възгледи и не продават нашивката си, тя се дава за заслуги. За себе си казват „Ние сме клуб на качеството преди количеството.”

 

Iron Spartans MC 07 Iron Spartans MC 08

 

ЧАПТЪРИ

 

Към момента „Iron Spartans” имат три чаптъра – Калифорния, Невада и Номадс.Iron Spartans MC CaliforniaЧаптъра в Калифорния обхваща градовете:
•    Солано
•    Контра Коста
•    Холистер
•    Централна Калифорния
•    Бейкрсфилд
•    Северна Калифорния


Iron Spartans MC Nevada


Този в Невада обединява мотористи от:
•    Лас Вегас
•    Рено
•    Долината на Смъртта


Iron Spartans MC Nomads


В този чаптър членуват мотористи, които не са установени в един регион, а страстта им е да прекарат живота си на две колела, обикаляйки по широкия свят.Коментарите са забранени.