Немски мотоциклет Horex VR6 – тестове

Немски мотоциклет Horex VR6 – тестове

Мотоциклетът Horex VR6 в момента е във фаза на тестване и ние ви осигурихме снимка, за да докажем този напредък. Главното за отбора на Horex е проверката дали текущото шаси и базовите форми, действително отговарят на двигателя и настройката. Хенис Фишър, човекът, който отговаря за разработването на продуктадобави „Това е много голяма стъпка – от компютърните изчисления до истинския тест, в случай, че вземем напълно функционална машина”. С тест като този Хенис и екипът на Horex ще натрупат ценни данни, за да продължат да развиват този необикновен мотоциклет.

Само да припомним, че мотоциклетът Horex разполага с 1200 кубиков, VR6 двигател – уникална конфигурация на двигателя. С помощта на компресор мотоциклетът доставя удивителните 200 кн.с. „Това е единствения начин наистина да се оцени мощността и ускорението при всякакви условия на натоварване. Да оценим как рамата и ресорните елементи се сработват заедно – особено при различни натоварвания и пътни условия” – продължи Фишер. „Резултатите от първоначалните тестове са задоволителни.”

След новото развитие на шасито успяхме да подобрим управлението на мотора. Това е важна стъпка към определяне на окончателните параметри.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*